Grooven mukana valloittamaan Kiinaa lokakuussa!

Grooven mukana valloittamaan Kiinaa lokakuussa!

Tekesin Groove-ohjelma järjestää suomalaisille yrityksille roadshow’n Kiinassa Shanghaissa ja Jiangsun maakunnassa 22.10.-25.10. (HUOM! Aika muuttunut alkuperäisestä tiedosta.) 

Matka tarjoaa, yhdessä syksyn Jiangsu-yhteishaun kanssa, vuoden parhaan mahdollisuuden avata ovet Kiinan markkinoille ja löytää kiinalaisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Lataa matkan esite (englanninkielinen versio)

Alustava ohjelmarunko:

21.10. Lento Helsinki-Shanghai sekä siirtyminen Nanjingiin

22.10. Green Tower Kunshan -vierailu, Kunshan. Lataa ohjelma...

23.10. Changzhou - fokusalueena ekotehokkaiden rakennusten teknologiat

24.10. Yixing (kuuluu Wuxi'iin) - fokusalueena ympäristönsuojeluun liittyvät teknologiat (vesi-, maa jne.)

25.10. Suzhou - aihepiirinä cleantech ja nanoteknologiat

26.-27.10. Pujiang Innovation Forum (ei osa delegaatiomatkaa mutta sopii erinomaisesti jatkeeksi)

Muutokset ohjelmaan mahdollisia - lopullinen ohjelma vahvistuu osallistujien myötä.

Jokaisessa kaupungissa järjestetään yhteinen seminaari aamupäivällä ja iltapäivä on varattu yritysten välisille tapaamisille, vierailuille ja paikallisen toiminnan tarkemmalle esittelylle.

Ilmoittautuminen

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut matkasta pyydämme ottamaan yhteyttä meihin jo nyt, jotta voimme suunnitella matkan yrityksenne tarpeet mahdollisimman hyvin huomioiden! Yhteydenotot Lauri Neuvoseen (lauri.neuvonen at poyry.com / 010 33 26081)

Pyydämme ilmoittautumiset matkalle 23.9. mennessä.

** Pujiang Innovation Forum **

Juuri matkan jälkeen 26.-27.10. järjestetään Shanghaissa Pujiang Innovation Forum –tapahtuma. Suomi saa järjestää tapahtumassa oman ”Country of Honor” -foorumin, jonne voidaan kutsua Kiinan tärkeimmät innovaatiovaikuttajat ja yrityksiä. Tämä toteutetaan suurena Team Finland -tapahtumana, jossa teeman mukaisesti yritysten rooli korostuu. Tilaisuudessa on läsnä useita Suomen liike-elämän johtohahmoja, ministeri Vapaavuori sekä Tekesin ja VTT:n ylin johto.

Delegaation jäsenillä on mahdollisuus osallistua Country of Honor -Foorumiin. Foorumi on suljettu muilta kuin kiinalaisilta ja suomalaisilta yrityksiltä ja se on luonteeltaan interaktiivinen.

Tilaisuus antaa mahdollisuuden konkreettisten yhteistyöesimerkkien ja -aloitteiden lanseeraamiseen.  Viime vuoden tilaisuuden fokusmaana oli Saksa ja osallistujia oli paikalla n. 800 henkeä, josta ns. high-level henkilöitä n. 400.

Pujiang Innovation Forum ei virallisesti ole osa delegaatiomatkaa mutta aikataulut on suunniteltu niin, että molempiin osallistuminen on mahdollista. Ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman pian!Lisätietoja Pujiang Innovation Forumista antavat:

Ylitarkastaja Kati Shibutani, työ- ja elinkeinoministeriö

kati.shibutani(at)tem.fi, 050 396 4893


Asiantuntija Jari Konttinen, Elinkeinoelämän keskusliitto EK

jari.konttinen(at)ek.fi, 040 575 2081