27.4.2016

Suunnattu tutkimushaku – Autonomiset ja ihmisen kykyjä laajentavat järjestelmät

Tekes avaa Suomen Akatemian kanssa suomalaisille yrityksille ja tutkimusorganisaatioille suunnatun haun autonomisten ja ihmisen kykyä laajentavien järjestelmien tutkimukseen ja kehittämiseen.
Hakuaika: pe 01.04.2016 - ke 27.04.2016

Haku koskee elinkeinoelämän kanssa verkottunutta julkista tutkimusta, jossa yritykset ja muut ulkopuoliset hyödyntäjät osallistuvat tutkimusprojekteihin omilla rinnakkaisilla projekteillaan. Haku on osa Suomen Akatemian ja Tekesin yhteistä ICT2023 TKI-ohjelmaa.

Tässä hakuilmoituksessa kuvataan, miten yritykset voivat hakea Tekesin rahoitusta tutkimushankkeiden kanssa rinnakkaisiin yrityshankkeisiin. Tekesin rahoitus tässä haussa on tarkoitettu vain yrityksille.

Haku on aiemmista ICT2023 –hauista poiketen yksivaiheinen. Projektien hakemuksia pyydetään 27.4.2016 klo 16.15 mennessä.  Hakuaika koskee rinnakkaisia tutkimus- ja yrityshankekokonaisuuksia, joiden tutkimusosapuolet hakevat rahoitusta Suomen Akatemiasta ja yritykset projektikokonaisuuden omiin osuuksiinsa Tekesistä. Päätökset rahoitettavista hankkeista tehdään kesällä 2016.

Haun teemoista ja hakemisesta tarkemmin liitteessä (pdf).

Tutkimusosapuolten hakuohjeistus on kuvattu Suomen Akatemian hakuilmoituksessa, josta valinta ”Huhtikuun haku 2016”, tai suora linkki hakuilmoitukseen.