10.4.2015

Muoti- ja lifestyle-yritysten Maailmanvalloittajat

Hakuaika: ke 11.03.2015 - pe 10.04.2015

Fiiliksestä fyrkkaa -ohjelma tarjoaa apuaan muoti- ja lifestyle-alan yrityksille.

Hae mukaan Maailmanvalloittajiin, joka auttaa yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintavalmiuksiaan ja ottamaan harppauksen kohti kansainvälistä menestystä liiketoiminnassaan. Valmentajina, mentoreina ja inspiraattoreina toimivat sekä kokeneet liiketoimintakehittäjät että alan ansioituneet ammattilaiset Suomesta ja ulkomailta.

Yritysten lähes vuoden mittaiselle kasvumatkalle valitaan maksimissaan 12 potentiaalista yritystä. Muotialalla ansioituneet mentorit meiltä ja maailmalta valitsevat yhdessä Tekesin kanssa valmennukseen osallistuneista yrityksistä viisi, jotka palkitaan kahden päivän yrityskohtaisella mentoroinnilla.

Mentoreina toimivat ruotsalainen muotialan guru Lotta Ahlvar, tanskalaisia muoti- ja lifestylealan innovaatioita vauhdittanut Betina Simonsen, Yhdysvalloissa vaikuttava kestävän suunnittelun apulaisprofessori Timo Rissanen Parsons School of Designista, kotimaisen muoti- ja designalan rahoituksen ja liiketalouden kehittäjä Satu Mehtälä, joka vaikuttaa tällä hetkellä mm. Kalevala Korun hallituksessa sekä erilaisille yrityksille kasvua rakentanut Sissi Silván, joka on toiminut mm. Suomen H&M:n maajohtajana.

Lisätietoa ja ohjeita