14.2.2014

Skene – Games Refueled -ohjelman vuoden 2014 aiehaku liiketoimintalähtöisille ja monitieteisille tutkimushankkeille

Haku on suunnattu tutkimuslaitoksille. Aiehaulla haetaan pelialan tutkimushankkeita myöhemmin keväällä käynnistyvään varsinaiseen hakuun.

Hakuaika: 3.1.–14.2.2014

Haun tavoitteena on vahvistaa pelialan yritysten liiketoimintaosaamista ja kilpailukykyä sekä tukea niiden kasvua ja kansainvälistymistä. Koska tavoitteena on tutkimustulosten nopea hyödyntäminen alan yrityksissä ja niiden liiketoiminnassa, aiehaun hankkeissa edellytetään yritysten ja muiden ulkopuolisten hyödyntäjien osallistumista projektiin ja sen rahoitukseen.

Tutkimushanke voi kohdistua esim. nopealla aikajänteellä hyödynnettävään peliliiketoiminnan ymmärrykseen ja sen tueksi määriteltäviin ja kehitettäviin uusiin menetelmiin (markkinointi, jakelu, ansainta- ja liiketoimintamallit, käyttäjäkokemus) tai pelillisyyteen ja pelillistämiseen. Hankkeiden tavoitteena voi myös olla tuottaa uutta tietoa yritysten tarpeisiin tutkimalla pelillisyyttä hyödyntäviä uusia liiketoimintamalleja.

Tekesin arvioitu rahoitus hankkeille yhteensä on noin miljoona euroa. Tavoitteena on rahoittaa 5-6 tutkimushanketta. Haku on auki 14.2.2014 klo 16.15 saakka.

Hakuohjeet (pdf)

Lue lisää

comments powered by Disqus