Haku 100 Innovators -kilpailuun osana Open Innovations Forumia

Oletko nuori innovaattori? Venäläinen yrityskilpailu etsii nuoria innovatiivisia yrittäjiä tai tiedemiehiä, jotka haluavat Venäjän markkinoille. Suomesta Venäjällä järjestettävään Open Innovations Forum -tapahtumaan kutsutaan kolme henkilöä.

100 Innovators -kilpailussa etsitään alle 35-vuotiaita innovaattoreita eri puolilta maailmaa. Osallistujilta odotetaan kovia näyttöjä liiketoiminnassa, joka on uudistavaa, erilaista ja uskaliasta. Yhteensä 100 valittua henkilöä pääsee osallistumaan Moskovassa 31.10.-2.11.2013 järjestettävään Open Innovations Forumiin. Suomi on foorumin kumppanimaa. Tapahtumaan odotetaan 10 000 vierasta, venäläisiä ja kansainvälisiä yrityksiä, sijoittajia, julkista valtaa ja mediaa.

Suomesta mukaan ohjelmaan pääsee kolme henkilöä. Hakijoilta vaaditaan alle 35 vuoden ikää ja jo pääomasijoittajille sopivaa hanketta tai yritystä. Mukaan valitut pääsevät keskustelemaan henkilökohtaisesti venäläisten ja kansainvälisten pääomasijoittajien kanssa, tutustumaan venäläiseen startup-kulttuuriin ja saavat mahdollisesti rahoitusta venäläisiltä kasvuyritysorganisaatioilta. Järjestäjät maksavat osallistujien majoituksen ja ruuan, mutta matkat valitut osallistujat joutuvat maksamaan itse.

Suomen karsintaan voi osallistua lähettämällä yritystä tai hanketta esittelevä tiivis englanninkielinen kalvoesitys Tekesin kirjaamoon 16.8.2013 mennessä osoitteeseen kirjaamo(at)tekes.fi. Viestin aihekenttään tunnus "100 Innovators Competition".

Kalvojen perusteella jatkoon valitut henkilöt kutsutaan esittelemään ideaansa tarkemmin Aalto-yliopistoon 22.8. ja 23.8.2013. Hakijan tulee varata molemmat iltapäivät esityksiin ja varautua pitämään tiivis, enintään 15 minuutin pitchaus innovatiivisesta ratkaisusta. Tapahtumaan osallistujat valitaan seuraavan viikon alussa.

Ilmoittautuminen Open Innovations Forumiin tapahtuu valittujen osalta elokuun viimeisellä viikolla, jolloin siitä annetaan lisäohjeita.

Lisätietoja

Emmi Heikkilä
Innovaatiokoordinaattori
Aalto Center for Entrepreneurship (ACE)
puh. 050 5944 847
emmi.heikkila (at) aalto.fi