Aiehaku: Suomalais-israelilainen teknologiayhteistyö (FIT11)

Tekes ja ISERD (The Israel-Europe R&D Directorate) avaavat jälleen Suomen ja Israelin välisen yhteistyöohjelman (FIT) haun. Haku tarjoaa yrityksille erinomaisen tilaisuuden päästä teknologiayhteistyöhön maailman huippuosaajien kanssa. Hakuaika päättyy 1.11.2013.

FIT11-haun (Finnish Israeli Technology Cooperating Program) tavoitteena on käynnistää markkinalähtöisiä tutkimus- ja kehitysprojekteja, joissa kehitetään innovatiivisia tuotteita, palveluja ja prosesseja eri teknologioiden alueella. Yhteisprojekteissa tulee olla vähintään yksi yritysosallistuja molemmista maista.

Aikaisempien hakujen tuloksena Suomen ja Israelin välille on syntynyt lukuisia yhteisprojekteja pääosin tieto- ja viestintäteknologian sekä lääketieteellisen bioteknologian alueille. Projektit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan eurooppalaisen yhteistyöverkoston EUREKAn tai pk-yritysten tutkimus- ja kehitystyötä tukevan ja rahoittavan Eurostars-ohjelman projekteina.

Haku on käynnistynyt ja aiehakemukset tulee lähettää to 1.11.2013 klo 16.15 mennessä. Aiehaussa käytetään EUREKA-hakulomaketta, joka toimitetaan sähköpostitse Tekesin kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@tekes.fi. Sähköpostiviestin otsikkokenttään ja tekstiin on merkittävä lisäksi "FIT11/10146/56/2013".

Täydellinen FIT11-hakuilmoitus (pdf)

Lisätietoja

Kirsi Vähä-Pietilä
asiantuntija
puh. 050 5577 730
kirsi.vaha-pietila(at)tekes.fi