Digiboosti – palkkaa digiosaajia pk-yritykseen liiketoimintaa uudistamaan

Digiboosti-rahoituskampanja tarjoaa rahoitusta ja apua liiketoiminnan digitalisoimiseen. Uudistumis- ja kasvuhaluiset ja pk-yritykset voivat palkata digiosaajia tehostamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä digitaalisuuden keinoin.

Mitä? Palkkaa digiosaamista pk-yrityksiin

Digiboosti-rahoituksella pk-yritykset voivat palkata yhden tai useamman digiammattilaisen, joiden palkasta Tekes maksaa puolet yhden (1) vuoden ajan.

Kenelle? Minkä tahansa toimialan pk-yrityksille

Digiboosti-rahoituksella minkä tahansa toimialan uudistumis- ja kasvuhaluinen pk- tai midcap-yritys (liikevaihto alle 300 miljonaa euroa) voi palkata digiosaajia tuotekehitys- tai selvitystehtäviin. Yrityksen tavoitteena on oltava vientitoiminnan käynnistäminen tai kasvattaminen.

Palkattavat digiosaajat voivat olla vastavalmistuneita, työttömiä, irtisanomisuhan alla olevia tai työpaikkaa vaihtavia.

Esimerkkejä Digiboosti-rahoitusta hyödyntäneistä pk-yrityksistä

Mihin? Tuotekehitys- ja selvitystehtäviin

Digiboosti-rahoitusta voi käyttää esimerkiksi digitaalisuuteen liittyviin tuotekehitys- ja selvitystehtäviin. Rahoituksen edellytyksenä on, että digiosaajat tuovat yritykseen kokonaan uutta ymmärrystä ja osaamista digitaalisuuden hyödyntämiseksi liiketoiminnassa.

Paljonko? Rahoitus kattaa 50 % hyväksytyistä kustannuksista

Hyväksyttyihin kustannuksiin sisältyy henkilösivukustannukset. Digiboosti on de minimis -rahoitusta, joka vaikuttaa yrityksen de minimis -kiintiöön. Rahoitus on avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Digiboosti on Tekesin innovaatiorahoitusta, ei palkkatukea.

Milloin? Rahoitusta voi hakea ainakin kuluvan vuoden ajan

Digiboosti on määräaikainen rahoituskampanja. Rahoitusta voi hakea ainakin vuoden 2016 ajan.

Katso tästä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia Digiboosti-rahoituksesta

Ota yhteyttä

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä Team Finland -rahoitustunnustelulomakkeella. Soitamme takaisin viikon sisällä.

Merkitse rahoitustunnustelulomakkeeseen ao. kuvan mukaisesti "Digiboosti" nopeuttaaksesi tunnustelun käsittelyä.

Hae Digiboosti-rahoitusta

Jos olet jo täyttänyt Team Finland -rahoitustunnustelulomakkeen tai keskustellut Tekesin asiantuntijan kanssa, täytä Tekesin rahoitushakemus asiointipalvelussamme.

Katso ohjeet Digiboosti-rahoitushakemuksen täyttämiseen

Twitter: #Digitaalisuus & #Digiboosti

comments powered by Disqus