Digiboosti – palkkaa digiosaajia pk-yritykseen liiketoimintaa uudistamaan

Digiboosti-rahoituskampanja tarjoaa rahoitusta ja apua liiketoiminnan digitalisoimiseen. Uudistumis- ja kasvuhaluiset ja pk-yritykset voivat palkata digiosaajia tehostamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä digitaalisuuden keinoin.

Mitä? Palkkaa digiosaamista pk-yrityksiin

Digiboosti-rahoituksella pk-yritykset voivat palkata yhden tai useamman digiammattilaisen, joiden palkasta Tekes maksaa puolet yhden (1) vuoden ajan.

Kenelle? Minkä tahansa toimialan pk-yrityksille

Digiboosti-rahoituksella minkä tahansa toimialan uudistumis- ja kasvuhaluinen pk-yritys voi palkata digiosaajia tuotekehitys- tai selvitystehtäviin. Yrityksen tavoitteena on oltava vientitoiminnan käynnistäminen tai kasvattaminen.

Palkattavat digiosaajat voivat olla vastavalmistuneita, irtisanottuja tai työpaikkaa vaihtavia.

Esimerkkejä Digiboosti-rahoitusta hyödyntäneistä pk-yrityksistä

Mihin? Tuotekehitys- ja selvitystehtäviin

Digiboosti-rahoitusta voi käyttää esimerkiksi digitaalisuuteen liittyviin tuotekehitys- ja selvitystehtäviin. Rahoituksen edellytyksenä on, että digiosaajat tuovat yritykseen kokonaan uutta ymmärrystä ja osaamista digitaalisuuden hyödyntämiseksi liiketoiminnassa.

Paljonko? Rahoitus kattaa 50 % hyväksytyistä kustannuksista

Hyväksyttyihin kustannuksiin sisältyy henkilösivukustannukset. Digiboosti on de minimis -rahoitusta, joka vaikuttaa yrityksen de minimis -kiintiöön. Rahoitus on avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Digiboosti on Tekesin innovaatiorahoitusta, ei palkkatukea.

Milloin? Rahoitusta voi hakea ainakin kuluvan vuoden ajan

Digiboosti on määräaikainen rahoituskampanja. Rahoitusta voi hakea ainakin vuoden 2016 ajan.

Mistä tarkempaa tietoa Digiboosti-rahoituksesta?

Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Team Finland -tunnustelulomakkeella, kun mietit yrityksesi liiketoiminnan digitalisoimista. Soitamme takaisin viikon sisällä.

Merkitse tunnustelulomakkeeseen ao. kuvan mukaisesti "Digiboosti" nopeuttaaksesi tunnustelun käsittelyä.

Hae Digiboosti-rahoitusta

Jos olet jo täyttänyt tunnustelulomakkeen tai keskustellut Tekesin asiantuntijan kanssa, täytä Tekesin rahoitushakemus asiointipalvelussamme.

Twitter: #Digitaalisuus & #Digiboosti

comments powered by Disqus