Itämeriverkosto-hankkeen pääseminaari: Maailma muuttuu, pysymmekö mukana?

Miten vaikuttavat terveysnäkökulmat, lähiruoka, luomu, kaupunkiviljely, ruokaskandaalit, ilmastonmuutos, työvoiman saatavuus tai monet muut nykyajan ilmiöt elintarvikebisnekseen?

Aika: 24.1.2014
Paikka: Botta, Töölönkatu 3, Helsinki

Tule kuulemaan kaikesta tästä ja saamaan uutta tietoa oman toimintasi kehittämiseen – joko Suomessa tai kansainvälisesti!

Alustava ohjelma:

  • 08:30   Ilmoittautuminen
  • 9:00     Tilaisuuden avaus ETL, Toimitusjohtaja Heikki Juutinen, ETL
  • 09:15   Tulevaisuuden ennustaminen – mahdoton tehtävä? Elina Hiltunen, What’s Next Consulting Oy
  • 10.00 Elämyksellinen kauppa – Lupa toimia eri tavalla, Anssi Tuulenmäki, Aalto-yliopisto
  • 10:30   What’s going on in the Baltic Countries? Roberta Kniuipyte, research analyst for Baltic States, Euromonitor
  • 11:15   Lounas
  • 12:15    Trend in food – structural developments and future consumer behavior in Sweden Professor Ulf Johansson, Lund University. Ulf is Professor at School of economics and management, Lund University
  • 13:00   Yrityscase
  • 13:30         Tekesin tietoisku – Löytyisikö uusi kilpailuetu uudenlaisesta asiakasarvosta? Minna Suutari, Tekes
  • ETL tietoisku – Mikä on VKE, Viennin ja kansainvälistymisen edistämisen ryhmä? Miten päästä mukaan toimintaan? Esa Wrang, Finpro
  • 14:00 Kahvitauko
  • 14:30  Case Saksasta
  • 15:00 Tekesin tutkimushankkeen esittely: Uutta tutkimusta kuluttajakäyttäytymisen muutoksesta TBC
  • 15:30 Uutta! Miten pääsen sisään kuluttajan ajatusmaailmaan? Neuromarkkinointi, mitä ihmettä?
  • Mitä terveellisyys merkitsee kuluttajalle? Uudella yhteisötutkimusmenetelmällä kaunistelemattomia tuloksia suoraan kuluttajan arkipäivästä, Markkinatutkija Milla Alanärä, Foodwest Oy
  • Do you mind if I read your mind? Maailma muuttuu, kuluttajan aivot eivät. Miten hyödyntää käytännön tasolla aivokuvantamista kulttuurien rajat ylittävässä markkinointitutkimuksessa? T&K-palvelujen liiketoimintajohtaja Kari Solala, Makery ja Markus Kivikangas, CSO, Head of R&D, Exakti Intelligence Oy
  • 16:15 Yhteenveto
  • 16:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden hinta: 190 € + alv + päivän ruokailut noin 35 euroa)

(Tilaisuus on ilmainen BSR Food Cluster Network –hankkeen yrityksille lukuun ottamatta ruokailumaksua.)

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen

Eeva-Liisa Lehto, Foodwest Oy, puh 040 825 5056 tai sähköposti eeva-liisa.lehto@foodwest.fi

Mikäli olet estynyt,ilmoittautumisen voi perua maksutta 10.1.2014. asti (eeva-liisa.lehto@foodwest.fi). Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 10.1. mutta 21.1.mennessä perimme 50 % osallistumismaksusta. Myöhemmin peruutettaessa osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan. Tilaisuuteen voi lähettää maksutta toisen henkilön ilmoittautuneen sijasta ilmoittamalla nimen etukäteen sähköpostitse.

Tilaisuus on osa BSR Food Cluster Network –hanketta, joka kokoaa Itämeren alueen elintarviketoimijat yhteen Itämeriverkostoksi. Verkosto auttaa konkreettisesti elintarvikealan pk-yrityksiä kansainvälistymisessä. Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus ESR-rahoituksena.